MPT Kuljetus Oy tietosuoja

Arvostamme palveluidemme käyttäjien yksityisyyttä ja pyrimme tarjoamaan heille turvallisen ja hyödyllisen käyttökokemuksen.

Haluamme ymmärtää palveluidemme käyttäjien tarpeita ja siksi haluamme luoda heitä kiinnostavia sisältöjä. Keräämme palveluidemme käyttäjiin liittyviä tietoja verkkosivuillamme evästeiden avulla. Tiedon käsittely mahdollistaa paremmin kohdennettuja sisältöjä verkkosivujemme käyttäjille.

Käyttäjä hyväksyy tässä kuvatun tietojen käsittelyn käyttämällä yrityksen palveluita. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä käytäntöjä, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palveluitamme. Erilaisten sovellusten käyttöön sovelletaan näiden ehtojen lisäksi kulloinkin käytetyn ohjelmiston käyttöön liittyviä palveluntarjoajan (esim. Apple, Google, Microsoft) ehtoja.

Henkilötietojen käsittely

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Suomessa voimassa olevaa tietosuojasääntelyä. Käsittelemme henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) lainsäädännön sallimissa rajoissa esimerkiksi asiakkuuden tai suostumuksen johdosta ja sen mukaisesti. Lisäksi käsittelyä voidaan toteuttaa suoramarkkinointia varten.

Pääasiallisesti keräämme henkilötietoja käyttäjiltä itseltään esimerkiksi verkkolomakkeita täyttöjä seuraamalla. Jäljempänä kuvatulla tavoin voimme myös kerätä tietoa siitä, miten käyttäjä käyttää palveluitamme.

Käsittelemme henkilötietoja tässä yhteenvedossa kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja parantaaksemme käyttäjien palvelukokemusta, eli mm. sisältöjen ja markkinoinnin personoimiseksi (esim. käyttäjälle suositellut palvelut ja mainokset), digitaalisen mainonnan kohdentamiseksi, ongelmien korjaamiseksi, petosten estämiseksi ja tuotekehityksen tueksi. Kaikki toimintamme ei edellytä tiedon käsittelyä henkilön tunnistavassa muodossa. Mikäli tunnistettavuus ei jossain tilanteessa ole tarpeen, tietoja voidaan esimerkiksi tuotekehityksessä käsitellä muun muassa koostetusti tai anonyymissä muodossa.